YOZGAT / SORGUN - Külhüyük Şehit Sait Özbek Ortaokulu

Kas

Öğretmenler gününe özel Okul Müdürümüz Mustafa BÖLÜKBAŞI tarafından öğretmenler odasında öğle yemeği verildi. Düzenlenen bu etkinliğe Köy Muhtarı ve Okul Aile Birliği Başkanı Nebi ÖZBEK, Sorgun  Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Ulfet Bolukbasi , Esnaf Kelami Yıldırım , öğretmenlerimiz veyardımcı personelimiz katıldı. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak adına her gün 1 ders saati kitap okuyoruz.

Kas

Okulumuzda Spor sınıfı Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Nuh UTKU tarafından, Müdürümüz Mustafa BÖLÜKBAŞI ve Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇALIM'ın destekleriyle  düzenlenip faaliyete geçirilmiştir.

Kas

Kaymakamımız İhsan Emre AYDIN, okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret esnasında sınıflara girerek tek tek öğrencilerle ilgilenip, onlarla sohbet eden kaykamamımız öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi. Sonrasında okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelerek okul hakkında detaylı bilgi aldı.Okul ziyaretine Jandarma Komutanı İzzet GÖRENLİ, İlçe Özel İdare Müdürü Metin KAYHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ÖCAL ve Tarım Müdürü Yusuf CANPOLAT'ta eşlik etti.

Kas

Özcan Yıldırım İlkokulu Müdürü Mesut ESMEK ile Yunus Emre Doğan Anaokulu Müdür Yardımcısı Tuğba ESMEK, Okulumuza yeni atanan Müdürümüz Mustafa BÖLÜKBAŞI' na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL ile Şube Müdürlerimiz Fatih ŞAHİN ile Yasin YILMAZ, okulumuza atanan Müdürümüz Mustafa BÖLÜKBAŞI ile Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇALIM'a "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundular.  Hocalarımıza hoş geldiniz diyor, ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

ÖZGEÇMİŞ

1988 yılında Sorgun ilçemizde dünyaya gelen Mustafa BÖLÜKBAŞI, ilk, orta ve lise eğitimini Yozgat/Sorgun´da tamamladı. 2006 yılında Sorgun İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu.2007-2015 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Yozgat/Sorgun Müftülüğü ve Bolu/Kıbrıscık Müftülüğünde İmam-hatiplik yaptı. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetiminden, 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2015 yılında Batman/Kozluk Yunus Emre Ortaokuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2016 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında master yaptı. Batman/Kozluk´ta iki yıl okul müdürlüğü yaptı.
21. 08. 2020 yılında tarihinde Yozgat/Sorgun Feyzullah Bektaş İmam-Hatip Ortaokuluna DKAB Öğretmeni olarak tayin oldu. 10.09.2020 tarihinde Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu. 17.09.2021 tarihinde Sorgun Milli Egemenlik Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı.  Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi ile Akşemsettin İmam-hatip ortaokulunda görevlendirme müdür ve müdür yardımcılığı yaptı. 02.11.2023 tarihinde okulumuza müdür olarak atanan  Mustafa BÖLÜKBAŞl evli ve iki çocuk babasıdır.

May

Sorgun Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli Özel Eğitim Öğretmeni ve Psikolojik Danışman / Rehber Öğretmenleri tarafından okulumuz ziyaret edildi. Bu kapsamda öğrenci ve velilerimize  seminer ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Rehberlik çalışmalarına katılım sağlayan Sorgun Ram’da görevli öğretmenlere, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu öğrencilerimizin renkli gösterileri eşliğinde dolu dolu geçen tören programımızla yaşattık.

Öğrenci velilerimizin de misafirimiz olup sevincimize eşlik ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yılı kutlama programımızda okul bahçesinde eğlenceli ve göz dolduran performanslarını sergileyen öğrencilerimiz, tören sonrasında müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Gösterilerde emek veren tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize bayram heyecanımıza eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

PEYGAMBER EFENDİMİZ VE GÜZEL AHLAK

Sorgun Müftülüğünde görevli personellerce okulumuz Külhüyük Şehit Sait Özbek İlk-Ortaokulunda veli ve öğrencilerimize yönelik Değerler Eğitimi kapsamında Peygamber Efendimiz ve Güzel Ahlak üzerine seminer verildi.

ÇEKEREK BİLİM SANAT MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

Külhüyük Şehit Sait Özbek Ortaokulu idarecileri rehberliğinde öğrencilerimizle beraber Çekerek Bilim Sanat Merkezine ziyaret gerçekleştirdik. Gezimiz esnasında Bilim Sanat Merkezi içerisinde yer alan Fizik, Kimya, Biyoloji ve Sağlık bölümleri ziyaret edildi. Burada Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim elemanları tarafından öğrencilerimize Fizik, Kimya, Biyoloji ve Sağlık alanlarında bilgilendirme yapıldı. Yapılan ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalar laboratuvar ortamında öğrencileri anlatıldı. Bilime, sanata teşvik edildi öğrencilerimiz.