YOZGAT / SORGUN - Külhüyük Şehit Sait Özbek Ortaokulu

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Okulumuzdaki Bakım Onarım Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Şbt

Okul Müdürümüz Mustafa BÖLÜKBAŞI başkanlığında yeni döneme ait kararlar görüşüldü ve iyi dilekler ile toplantı bitirildi.

Şbt

Ock

Okulumuzda karne haftası etkinlikleri kapsamında tüm sınıf kademesinde ki öğrencilerimizle birlikte sinema etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Sınıflarımız da düzenli olarak gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğimizden görüntüler.

Ara

SAMET VE MUHAMMED EMİN ÖZDEMİR KARDEŞLER KUMBARALARINI GAZZE'DE Kİ KARDEŞLERİNE BAĞIŞLAYARAK YARDIM ELERİNİ UZATTILAR.

OKULDAKİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DE KATKILARIYLA TOPLANAN GAZZE'YE YARDIM KUTUSUYLA BİRLEŞEREK YARDIMLAR FİLİSTİN'DE Kİ KARDEŞLERİMİZE GÖNDERİLMEK ÜZERE TESLİM EDİLDİ.

Ara

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmenimiz Kübra ÇALIM ve öğrencilerinin Filistin'de ki kardeşlerimiz için başlattığı "BENDE HARÇLIĞIMI GAZZE'YE GONDERİYORUM" etkinliğine tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizde destek verdi. Etkinliği başlatan öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LİSE TANITIM GEZİSİ DÜZENLEDİK

Ortaokul son sınıf öğrencilerimize yönelik liseleri tanıtmak; ilgi, istek, moral ve motivasyon düzeylerini artırmak amaçlı  liselere tanıtım gezisi düzenlendi.

Öğrencilerimiz, Sorgun ilçe merkezinde bulunan;    Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi, Ahmet Alan  Anadolu Lisesi,  Şehit Mücahit Erbaş İmam-hatip Lisesi, Şehit Nusret Atmaca Kız Anadolu İmam-hatip Lisesi, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezdi.

Düzenlenen gezi, Okul Müdürümüz Mustafa BÖLÜKBAŞI ile Okul Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Nuh UTKU'nun rehberliğinde gerçekleştirildi.

Okul idarecileri ve rehber öğretmenlerinden okulun durumu, başarıları, sosyal ve sportif faaliyetleri hakkında bilgi alındı.

Okulların teknolojik altyapıları, laboratuvar sınıfları, kütüphaneler, konferans salonları ve sınıflarını gezen öğrenciler, kendileriyle yakından ilgilenen okul yetkililerine teşekkür etti.

Lise tanıtım gezisine katılan son sınıf öğrencilerimiz, tanıtım gezisinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ara

Öğrencilerimizin okul başladığından bu yana ki genel durumlarını değerlendirmek amacıyla 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimize genel deneme sınavı yapıldı.

Kas

Öğretmenler gününe özel Okul Müdürümüz Mustafa BÖLÜKBAŞI tarafından öğretmenler odasında öğle yemeği verildi. Düzenlenen bu etkinliğe Köy Muhtarı ve Okul Aile Birliği Başkanı Nebi ÖZBEK, Sorgun  Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Ulfet Bolukbasi , Esnaf Kelami Yıldırım , öğretmenlerimiz veyardımcı personelimiz katıldı. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.