YOZGAT / SORGUN - Külhüyük Şehit Sait Özbek Ortaokulu

Külhüyük Şehit Sait Özbek Ortaokulu

(0)
Adres
KÜLHÜYÜK KÖYÜ KÜLHÜYÜK KÜME EVLERİ KÜLHÜYÜK ŞEHIT SAIT ÖZBEK ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 111 SORGUN / YOZGAT
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın ,yapıcı,yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk´ün gösterdiği Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak, hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız,sürekli,daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
KARAYOLU
KÜLHÜYÜK KÖYÜ SORGUN YOZGAT